Welk type geitenwollensok kent of bent u?

Ontdek de 3 types geitenwollensok
Ontdek de 3 types geitenwollensok

Zeeheldin doet uitputtend onderzoek in alternatieve kringen en ontdekt dat de geitenwollensok geen veganistische eenheidsworst is, maar in 3 smaken komt.

Ik ben geen geitenwollensok. Ok, ik ga naar yoga, heb al bijna dertig jaar geen vlees meer gegeten, ik scheid mijn afval al zolang ik me kan herinneren, eet voor een groot deel biologisch en ik geloof erin je steentje bij te dragen door bewust te leven en door bewust om te gaan met je omgeving. Hmm… klinkt toch wel geitenwollensokkerig. Eigenlijk. Wellicht is het dus slechts een kwestie van tijd voor ik met geitenwollensokken in mijn jezussandalen een zuur gezicht opzet en jou wijs op je verkeerde leefgewoontes. Ik zie het met angst en beven tegemoet.

Je snapt mijn fascinatie voor het type dat geitenwollensok wordt genoemd. Is dat mijn voorland? Daarom heb ik er maar eens goed onderzoek naar gedaan. De kennis die ik daarbij opdeed, deel ik graag met jou in deze leerzame grafiek. Doe er je voordeel mee en zie het als test om te kijken of je eigenschappen van jezelf of van iemand in je omgeving herkent.

Sterkte hè…

Geitenwollensokkenchart

Geitenwollensokkenchart

About the Author

Zeeheldin
De bloggende zeeheldin blogt vanuit het Haagse Zeeheldenkwartier over van alles wat haar interesseert. Daar wordt ze blij van. Jij hopelijk ook. Volg haar op Twitter (@zeeheldin) en Facebook (zeeheldin).

3 Comments on "Welk type geitenwollensok kent of bent u?"

  1. beste zeeheldin, graag had ik je geintenwollensokkenchart gebruikt als illustratie voor een blogbericht 🙂
    uiteraard met vermelding van de bron!
    veel dank

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. G comme geitenwollensokken – Adrienne

Leave a comment

Your email address will not be published.


*