Doe het lekker zelf!

Zeeheldin helpt
Zeeheldin helpt (doe het lekker zelf)

Je bent op aarde om elkaar een beetje te helpen natuurlijk, dus als een vriendin om hulp vraagt, dan staat Zeeheldin paraat. Dan is ze er. Dan doet ze wat er van haar gevraagd wordt. En dan zegt ze niet ‘doe het lekker zelf’. Ook al is de taak nog zo moeilijk.

En moeilijk was het hoor. Want welke van de twee uiensoepen was de lekkerste en welke brownie verdiende het hoogste cijfer? Geen simpele klus, maar Zeeheldin schoot te hulp.

Kookprogramma ‘Doe het lekker zelf’
Vriendin Femke Wiersma en Nelleke van der Burg zijn namelijk gestart met een superleuk YouTube-kanaal onder de titel ‘Doe het lekker zelf’. Ook op Facebook zijn ze te vinden en binnenkort verschijnt hun eigen site.

Femke en Nelleke

Femke en Nelleke

Het idee is dat ze allebei hetzelfde gerecht op tafel zetten. Het verschil: de een is dol op verse producten en kokkerellen, de ander wil vooral snel aan tafel en het moet niet te moeilijk, dus gebruikt ze graag een pakje of zakje. Een kookprogramma vol herkenning voor zowel mensen die graag uitgebreid koken als mensen die niet zo van koken houden.

Testpanel
De dames hadden proevers nodig voor het testpanel. Me, me, me!!!

Uitnodiging testpanel

Uitnodiging testpanel

Hartstikke leuk. En lekker. Ze maakten allebei een uiensoep en bakten een schaal brownies. Wie de lekkerste soep en brownie maakte? Ik verklap nog niks, maar binnenkort vind je het nieuwste (tweede) filmpje online. Het eerste filmpje staat er al, daarin maken ze spaghetti bolognese.

Waar vind je Doe het lekker zelf?

Aanrader!

Recepten
Ben je op zoek naar recepten? Zeeheldin is dol op lekker eten en deelt haar recepten graag met jou.

Zeeheldin helpt

Zeeheldin helpt (doe het lekker zelf)

Over de auteur

Zeeheldin
De bloggende zeeheldin blogt vanuit het Haagse Zeeheldenkwartier over van alles wat haar interesseert. Daar wordt ze blij van. Jij hopelijk ook. Volg haar op Twitter (@zeeheldin) en Facebook (zeeheldin).

Wees de eerste die reageert op "Doe het lekker zelf!"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*