Thuis sporten met 2000 mensen

Het tweede jaar van thuis sporten via Facebook start
Het tweede jaar van thuis sporten via Facebook start

Zeeheldin blijft in conditie met een leuke groep mensen. Ze hoeft er de deur niet eens voor uit. Thuis sporten vindt ze echt heerlijk! Gefeliciteerd groep, we starten ons tweede jaar! En bedankt trainster Jacqueline van Dijk!

Korte filmpjes
Elke dag doen we mee met de videofilmpjes van trainster Jacqueline van Dijk. Gewoon via Facebook, dus je hoeft je deur er niet voor uit. De filmpjes duren niet al te lang, je doet ze zo even tussendoor, ’s ochtends voor je de deur uitgaat of voor het slapengaan. Doordat je het elke dag doet, merk je resultaat ook al ben je per keer maar kort bezig.

Al een jaar!

De eerste dag van het tweede jaar thuis sporten

De eerste dag van het tweede jaar thuis sporten

Op 1 september 2014 startten we met de Strakke buik-challenge en alle maanden daarna volgden steeds nieuwe uitdagingen. In augustus plaatste Jacqueline geen nieuwe filmpjes, maar gingen we in de herhaling. Toen heb ik het een maandje rustig aan gedaan. Maar vandaag gaan we weer fris van start met op het moment van schrijven al meer dan 2.000 deelnemers!

Een aanrader
Vind je het moeilijk om jezelf te motiveren wat aan je lichamelijke conditie te doen, dan is dit echt een aanrader. Omdat de filmpjes elke dag anders zijn, blijft het leuk. En omdat je in de Facebookgroep met andere deelnemers kunt communiceren, houd je elkaar gemotiveerd. Voor het geld hoef je het niet te laten, want het kost maar 5 euro per maand. Daarvoor krijg je dagelijks filmpjes, iedere week een menu (daar maak ik zelf maar zelden gebruik van) en de support van een groep mensen die ook aan het trainen is. Kijk maar eens op de website van Jacqueline van Dijk voor meer informatie.

Geen aandelen
Zeeheldin heeft trouwens geen aandelen en krijgt hier niks voor. Ze vindt het leuk om dit te delen omdat ze er zelf zo enthousiast over is.

About the Author

Zeeheldin
De bloggende zeeheldin blogt vanuit het Haagse Zeeheldenkwartier over van alles wat haar interesseert. Daar wordt ze blij van. Jij hopelijk ook. Volg haar op Twitter (@zeeheldin) en Facebook (zeeheldin).

16 Comments on "Thuis sporten met 2000 mensen"

 1. Zo geweldig weer, ben trots op je blogs Xtine!!

 2. Gonny Hiemstra-Postma | 1 september 2015 at 13:02 | Beantwoorden

  Prachtig verwoord!! 😀

 3. Leuk om jou stukjes te lezen. Ben net gaan volgen.

 4. Zo leuk om te lezen en zo waar. Top

 5. Leuk omgeving lezen.

 6. Ik bedoel natuurlijk leuk om te lezen!!!

 7. Zo geweldig je Blogs ! ThanXs

 8. Ook ik doe deze maand weer mee!!
  Heerlijk!!!

 9. Helemaal waar. Hartstikke leuk om te doen. Top coach en een geweldige groep. Leuk artikel!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*