Zeeheldin is verslaafd

Verslavend lekker, als dat maar goed gaat
Verslavend lekker, als dat maar goed gaat

Je ziet het er vaak niet aan af, hè. Ze lijken zo normaal, maar junks zijn het, allemaal. Zeeheldin ook. Ze kan het gewoon niet laten… nog ééntje… jaja…

Ze zit al aan haar derde vandaag en het is louter aan de aanbiedingen van de Appie te danken dat ze niet in de goot ligt, want er volgen er vast nog meer. Veel meer. Triest is het, simpelweg triest.

Nee, geen heroïne, dat doet haar niks, en ook de coke en andere geestverruimende middelen kunnen haar niet bekoren. Zeeheldin is in de ban van iets veel subtielers, een schijnbaar onschuldige substantie. Apart van elkaar zijn de componenten redelijk ongevaarlijk, maar combineer je een scheutje ahornsiroop met ijskoude rijstmelk, dan is die onschuld er al snel van af en ontstaat een uitermate verleidelijk drankje.

Zeeheldin kan er kort over zijn, het gaat niet zomaar om rijstmelk. Nee, het moet heel expliciet de Original Organic van Rice Dream zijn.

Zo lekker.

Zeeheldin is als blogster onafhankelijk en krijgt dan ook niets van Rice Dream voor deze blogpost. Ook alweer zo’n triest verhaal. Snik…

Verslavend lekker, als dat maar goed komt...

Verslavend lekker, als dat maar goed gaat…

Zeeheldin heeft nog meer recepten voor je

Zeeheldin is dol op lekker eten en deelt haar recepten graag met jou.

Over de auteur

Zeeheldin
De bloggende zeeheldin blogt vanuit het Haagse Zeeheldenkwartier over van alles wat haar interesseert. Daar wordt ze blij van. Jij hopelijk ook. Volg haar op Twitter (@zeeheldin) en Facebook (zeeheldin).

Wees de eerste die reageert op "Zeeheldin is verslaafd"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*