Zeeheldin to the rescue!

De storm waait een kliko omver
De storm waait een kliko omver

Ik voel me zonnig als ik zie dat gisteren 939 mensen mijn nieuwe site 1404 keer hebben bekeken. Wow! Maar het weer weerspiegelt mijn bui niet. De wind giert om het huis, jaagt rimpelingen over de grote regenplassen die ik uit mijn raam kan zien en laat de takken van de grote kastanje voor mijn huis grillige bewegingen maken: een julistorm(pje)! Ik hoef nergens naartoe en mijn koelkast zit vol. Kortom, een heerlijke dag om thuis te blijven.

De buitenboel
Mijn moestuin in potten lijkt de storm goed te doorstaan, maar aan de andere kant van het huis hoor ik iets tegen mijn voordeur vallen. Toch maar even op onderzoek uit dan.

De storm waait van alles om

De storm waait van alles om

Als ik de voordeur open, is het gelijk duidelijk. Mijn buurvrouw heeft van alles los buiten laten staan: een kinderfietsje, een wandelwagen, vuilnisbakken en zelfs een grote glazen vaas. Haar kliko ligt nu stevig op zijn kant, dus die kan niet verder vallen. Maar het wandelwagentje is half over de bak met kruidenplantjes tegen mijn voordeur gewaaid en bonkt bij iedere windstoot tegen mijn voordeur. Op blote voeten wip ik snel naar buiten om het wandelwagentje uit de bak te tillen. Ik zet het op zijn kant voor haar deur zodat het ook wat stevigheid biedt aan de meterhoge glazen vaas die daar echt heel gevaarlijk staat.

Binnen genieten
Mijn mini-reddingsoperatie buiten zit erop. Zeeheldin gaat koekjes bakken of een boek lezen of nog even kijken naar de sitestatistieken. Een storm op zijn tijd is zo vervelend nog niet.

De storm waait een kliko omver

De storm waait een kliko omver

Over de auteur

Zeeheldin
De bloggende zeeheldin blogt vanuit het Haagse Zeeheldenkwartier over van alles wat haar interesseert. Daar wordt ze blij van. Jij hopelijk ook. Volg haar op Twitter (@zeeheldin) en Facebook (zeeheldin).

2 Reactiesop"Zeeheldin to the rescue!"

  1. Zeeheldin gaat koekjes bakken…..
    🙂

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*