Zeeheldin, we’ve got unfinished business!

De map met admie waar ik nu echt aan ga beginnen.
De map met admie waar ik nu echt aan ga beginnen.

Als Zeeheldin ben ik woensdag dan wel vers van start gegaan met dit blog, maar dat betekent natuurlijk niet dat ik daarvoor geen leven had. En geen takenlijst. En geen taken die al heeeel lang op die lijst stonden. Zoals de administratie. Van 2014! En het opruimen van mijn rommelhok. Uhm… nouja, dat was dus mijn werkkamer, voordat ik besloot alle troep waar ik even geen plek voor had daar neer te leggen. Vandaar ook dat ik mijn pc bijna niet meer gebruik, die staat namelijk in mijn rommelwerkkamer, en ik nu bijna alles op mijn laptop doe.

Grote opruiming
Omdat het voor mijn gemoedsrust toch wel fijn is om dat soort taken als ‘gedaan’ van mijn takenlijst te kunnen schrappen, schreef ik me gisteren in voor Patty Golsteijn’s ‘Unfinished Business Week’.

Het programma Unfinished Business week van Patty Golsteijn

Het programma Unfinished Business week van Patty Golsteijn

Patty schrijft: “Klaar voor de grote opruiming in je to-do-list? Geen smoesjes meer. Geen afleidingen. Het is tijd om die lange lijst met dingen die je al af had moeten hebben, op te schonen. Zodat je eindelijk kunt werken aan de dingen waar je heel erg blij van wordt. De perfecte manier om je rustige zomertijd zinvol te besteden.”

Schop onder mijn kont
Vanochtend zijn we begonnen en in plaats van de admie zit ik nu dus dit blog te schrijven. Ik geef mezelf nu dus een schop onder mijn kont en ga aan de slag.

Lijkt dat jou ook wel wat, schrijf je dan ook in voor haar programma: http://pattygolsteijn.nl/ubweek/

Over de auteur

Zeeheldin
De bloggende zeeheldin blogt vanuit het Haagse Zeeheldenkwartier over van alles wat haar interesseert. Daar wordt ze blij van. Jij hopelijk ook. Volg haar op Twitter (@zeeheldin) en Facebook (zeeheldin).

2 Reactiesop"Zeeheldin, we’ve got unfinished business!"

  1. Ha Zeeheldin,
    Kun je ook gewoon je hele to-do-list schrappen? 🙂
    Of er een ik-zie-wel-lijst van maken?
    Hoe dan ook. Ik vind je een (zee)heldin.

    Liefs, Denise

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*